Jordvarme

Jordvarme fungerer ved, at anlægget udnytter solens varme i jorden og kan producere godt fire gange så meget energi, som den bruger. Med jordvarme får du derfor en energivenlig og vedvarende varmeressource.

Spar op til 60 procent af din varmeregning med jordvarme

Jordvarme er gennem de seneste år blevet et populært valg blandt danskerne - og dette med rette. Denne varmeinstallation kan bruges i alle typer boliger på alle størrelser, og kan trods kulde og dansk vintervejr give varme året rundt.

Erfaringer viser desuden, at der kan barberes helt op til 50-60 procent af varmeregningen, hvis du udskifter gamle varmealternativer såsom oliefyr, naturgas og lignende til jordvarme. Derved kan den store etableringsudgift tjenes ind på under 10 år.

De bedste produkter

Hos Maltbæk Smede- & Vandteknik ApS er vi VPO-autoriseret, hvilket betyder, at vi uddannet til at montere og installere jordvarme på din grund. Vi har den rette viden og teknikkerne til at udføre en korrekt og kvalitetssikker montering.

Vi har et tæt samarbejde med Vølund, der er en af de førende varmepumpeleverandører med mere end 100 års erfaring bag sig. Vi har et stort kendskab til alle produkter og har selv installeret jordvarme i mere end 25 år.

Kontakt os på telefon 75 38 15 52 for yderligere information, eller hvis du ønsker at bestille et ufopligtende tilbud på jordvarme.

Besøg Vølund her > www.vølund.dk

Kontakt

Maltbæk Smede- & Vandteknik ApS

Jelshøjvej 23, Maltbæk

6600 Vejen

Tlf: 75 38 15 52

Mobil: 40 45 15 52

E-mail: maltbaek@mail.tele.dk

CVR: 27599907