​Træpillefyr - spar på varmeregningen

​Er du på udkig efter en ny energioptimeret og miljørigtig fyringsløsning. Maltbæk Smede- & Vandteknik ApS har stor erfaring i leverig og montering af træpillefyr i blandt andet Holsted, Vamdrup og Vejen.

Et træpillefyr kan stå for opvarmning af boligen og for det varme brugsvand på samme vilkår som et oliefyr, men med et træpillefyr er det muligt at opnå en besparelse på op til 60 procent på den årlige varmeregning.

Et pillefyr er tjent ind efter 2-4 år

Et træpillefyr kræver plads og en smule ugentligt arbejde med at fylde træpiller på fyret, men hvis man gider at bruge den korte arbejdstid, er et træpillefyr helt klart investeringen værd, da det er tjent ind efter 2-4 år.

Som navnet antyder, bruger denne type opvarmning træpiller som fyring, hvorfor du heller ikke skal betale CO2-afgift for brændslet.

Få den rigtige rådgivning om køb af træpillefyr

Hos Maltbæk Smede- & Vandteknik ApS servicerer vi rigtig mange kunder med montering af og vedligeholdelse på træpillefyr.

Vores ekspertise på området er stor, og vi har et bredt udvalg af stokerkedler og fastforbrændselskedler. Vi rådgiver og vejleder dig i det helt rigtige valg, og ud fra dine fyringsbehov og -mønster finder vi i sammenråd med dig den helt rigtige løsning.

Få en pakkeløsning med rådgivning, levering og montering

Vi står selvfølgelig for en samlet pakkeløsning, hvilket betyder, at vi både står for den indledende rådgivning, for demontering og bortkørsel af den eksisterende varmeløsning samt levering og montering af det nye træpillefyr.

​Kontakt os og hør mere

Kontakt os på telefon 75 38 15 52 hvis du ønsker mere information om træpillefyr.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Maltbæk Smede- & Vandteknik ApS

Jelshøjvej 23, 6600 Vejen

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 38 15 52

Mobil: 20 84 30 99

Mobil: 40 45 15 52

E-mail: mail@maltbaeksmede.dk